Ιστορία Μας

Καλώς ήρθατε στον γευστικό κόσμο της Crepaland, όπου τονώνει μικρούς και μεγάλους με τα γευστικά και νόστιμα προϊόντα της.

Το 1998 η εταιρεία “fagoto creperie”, είχε αναπτύξει επαγγελματικά στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, τη μοναδική συνταγή κρέπας που δημιουργήθηκε αρχικά το 1992. Το 2005 το λογότυπο “fagoto creperie” αντικαταστάθηκε από το σημερινό brand name, “Crepaland”, που αντιπροσωπεύει με επιτυχία την αλυσίδα, ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα κρέπας στην Ελλάδα.

Το εργοστάσιο παραγωγής του μείγματος κρέπας, προμηθεύει μόνο τα καταστήματα Crepaland, είναι πιστοποιημένο με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ISO 22000 και εστιάζει συνεχώς στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Στα τέλη του 2010, η εταιρεία ξεκινά για πρώτη φορά την ανάπτυξή της εκτός Ελλάδος, με τη συμφωνία παραχώρησης δικαιωμάτων franchising (Master Franchise) στην εταιρεία Th. Trachonitis Creperie Ltd, με έδρα τη Λευκωσία, Κύπρου.

Αυτή τη στιγμή λειτουργούν έξι καταστήματα Crepaland στην Κύπρο, όλα στη Λευκωσία με προοπτική μεγαλύτερης ανάπτυξης και στις υπόλοιπες πόλεις του νησιού.