Κάρτα Αφοσίωσης

Η Loyalty Card της Crepaland είναι ένα πρόγραμμα ανταμοιβής για τους πιστούς μας φίλους και πελάτες.

Οι τακτικοί πελάτες της Crepaland μπορούν να απολαμβάνουν προνόμια όπως δωρεάν γεύματα και ποτά και να συμμετέχουν σε κληρώσεις για να κερδίσουν πλούσια δώρα.

*Η κάρτα Loyalty Crepaland είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Πως μπορώ να αποκτήσω την loyalty card μου;

Εγγραφείτε εδώ και θα σας στείλουμε ταχυδρομικά την Crepaland Loyalty Card σας.

Διαφορετικά, μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση και να παραλάβετε την κάρτα σας από οποιοδήποτε κατάστημα Crepaland της επιλογής σας.

Πως λειτουργεί;

Θα λαμβάνετε πόντους για κάθε συναλλαγή που κάνετε στο μενού φαγητού (εξαιρουμένων των προϊόντων σε ειδικές προσφορές. Για να λάβετε πόντους, απλώς δώστε στο ταμείο την κάρτα ή τον αριθμό τηλεφώνου σας και θα προστεθούν αυτόματα στον λογαριασμό σας στο σημείο αγοράς.

Για κάθε ευρώ που ξοδεύετε στο μενού φαγητού σε οποιοδήποτε κατάστημα Crepaland, λαμβάνετε 1 πόντο επιβράβευσης. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας οποιαδήποτε στιγμή, με έκπτωση 10 πόντων έως 1 ευρώ στην παραγγελία σας. Με απλά λόγια, επιστρέφετε στην κάρτα σας, 10% στην αξία κάθε αγοράς από το μενού φαγητού σε οποιοδήποτε κατάστημα Crepaland.

Λαμβάνετε πόντους για παραγγελίες Dine-in, Take away ή Delivery. Επίσης μέσω της ιστοσελίδας μας μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας.

*Για ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω άλλων ιστοσελίδων ή πλατφορμών, δεν δίνονται πόντοι.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.